Ekonomiskais kēkss

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes kefīra
  • 2 glāzes miltu
  • 2 glāzes miltu
  • 3 olas
  • 50 grami sviesta
  • 1 tējkarote etiķa
  • ½ tējkarote dzeramās sodas
  • Garšvielas - vaniļa, citrona esence u.c

Pagatavošana

1 min.
  1. Vispirms samaisa kefīru ar mannu, atstāj mazliet uzbriest. Pēc tam pievieno visas pārējās sastāvdaļas.
  2. Ietauko veidni, un ielej mīklu. Mīklai jāaizņem puse no veidnes, kēkss cepot ļoti pieaug.
  3. Garšīgs karsts un ieteicams izlietot pirmajā dienā.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi