Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
22
Jaunākie Vecākie
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super kraukšķīgi sanāca! Tad, kad uzlej karsto eļļu, tad gurķi paliek mīksti, taču visa procesa beigās...mmmm!!!Garšvielas liku pēc sajūtām, katram taču sava gaume!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Signe
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti loti garsigi... visi atziist un jaagatavo pilnas burkas...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Everita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāk loti garsīgi,mārrutkus liek pēc saviem ieskatiem,ja grib stiprākus liek vairāk. Pērku burciñās jau gatavus. Kad salātus sagatavo tad atstāju tos, ik pa laikam apmaisot, lai veidojas vairāk sula.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar to labi sakarseto ellu esiet uzmanigi - loti sprakst!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agriic
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labais! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pagatavoju pagājušajā gadā pēc šīs receptes. Dzīvs etiķis!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāk ļoti labi! Man tikai cukura drusku vairāk prasās - uz šo porciju ~ pusglāze. No 5 kg gurķu (dubultporcijas) sanāk 8 litri salātu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anita apine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Silvijai-
mārrutki-drusku manā uztverē uz katlu ar sagrieztiem gurķiem varētu būt pilna tējkarote.
burkas ar samaisītajiem salātiem liek ūdens peldē un karsē-sauc to kā gribi.
otrajā teikumā ir rakstīts-eļļu kārtīgi uzkarsē-.un pēdējā teikumā ir paskaidrots,kapēc tas jādara-lai ziemā burku atverot gurķi būtu kraukšķīgi.
nu tak elementāri -Vatson nē Silvij.
es tāds jocīgs cilvēks-ja lieku cukuru,tad viņu kaut drusku gribu sajust.tāpat arī ar etiķi,sāli utt.
etiķis dod arī papildus šķidrumu un kopā ar uzkarsēto eļļu veido tādu kā suliņu salātiem.ja ir esence tad ielej burkā 1,5 glāzes ūdeni un pielej esenci līdz ir etiķa stiprumā un gāž virsū .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
silvija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nav saprotams cik tad mārrutku, tik tiešām sterilizēt vai pasterizēt un cilvēkiem kuriem esence nevis etikis ka tados gadijumos būt pedejais teikums par eļļu arī nav saprotams
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man ir tikai etiķa esence, cik tad ir jāliek
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es biju domājusi pastarizē nevis sterilizē.. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anita apine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bez sterilizācijas neesmu taisījusi.Var mēģināt tā-kad pielej etiķi,tad maisot karsē lidz sāk burbuļus mest un tad ātri saliek karstās burkās ,aizvāko un gultā zem segām,spilveniem.tā vajadzētu noturēt līdz nākošai dienai.Tad varbūt stāvēs kādu laiku,bet rezultāts miglā tīts un līdz ar to garša nezināma.Varbūt gurķi nebūs kraukšķīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja nesterilizē, tad var kaut kādā savādākā veidā saglabāt salātus uz ziemu??
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anita apine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Etiķis jau ir tikai 5-7%. Es lietoju reizēm arī ābolu vai kādu citu etiķi.Bet devas norāditas īstās (manas).
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anita apine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bez sīpoliem tie nebūs mani Latgales salāti,bet Ivetas gurķu salātiņi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Leila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai tiešām 1,5 glāzes etiķis?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja neliek sīpolus, vai arī sanāks šie salāti?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ivars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik 0,5 burkas nepieciešamas?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anita apine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mārrutki var būt jebkuri,bet tiem jābūt pietiekoši asiem-nevar būt tie ,kurus ēd ar karotēm.
Gurķi var būt arī garie,var arī nestandarta.Bet jāsterilizē, jo ledusskapī tie sabojāsies ,ilgāk turot.Ja nu vienīgi ,ja taisa kādu nelielu porciju baļļukam sestdienas vakarā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai rar likt arī Spilvas mārrutkus?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
u
una
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai var izmantot arī garos, siltumnīcas gurķus? ja turēs ledusskapī,var nesterilizēt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingrīda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tikko aizvākoju un rādās, ka rezultāts būs superīgs! Vismaz nogaršoju svaigā veidā un likās brīnumgardi + mārrukti ļļlooooti labi iederas! Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes