Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Latgales salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2.5 gurķi 2,5 kg
  • Ķiploki 8 daiviņas
  • Sīpoli 800 g
  • Mārrutki rīvēti drusku
  • Dilles kapātas 2-3 buntītes
  • 1.5 etiķis 1,5 glāzes 9%
  • 1.5 eļļa 1,5 glāzes
  • Sāls 2-3 ēd.kar
  • Cukurs 2-3 tējkar
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gurķus,ķiplokus ,dilles sagriež.Pieliek mārrutkus(var no burciņas jau gatavos),uzber sāli un cukuru,visu samaisa ,uzlej kārtīgi uzkarsētu eļļu,izmaisa ,tikai tad lej etiķi.Vēlreiz visu sajauc ,liek izkarsētās burkās un sterilizē-½ l burkas 5-10 min., 0.8 l burkas 10-12 min. no ūdens vārīšanās sākuma. Eļļa ir jāuzkarsē lai gurķi būtu kraukšķīgi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas