"kreptīgais "kabacis

5 1

Sastāvdaļas

  • Kabacis ripās
  • Olas
  • Milti
  • Sāls
  • Melnie pipari+ kaltēta raudene vai kaltēts baziliks ( receptēs- Piparu jaukumiņš)
  • Eļļa
  • Ķiploki
  • Majonēze
  • Tomāti

Pagatavošana

20 min.
  1. Kabaci sašķēlē 1 cm biezās ripās,
  2. ierīvē ar sāli un piparu maisījumu,
  3. mērcē miltos un sakultā olā,
  4. cep gatavus eļļā.
  5. Atdzisušus kārto bļodā ar saspiestu ķiploku, tomātu ripiņām un majonēzi.
  6. Krietni piesien dūšu!

Komentāri

Liene Vertere 2009. gada 11. augusts 17:21
Ir ir labs. Gluzhi kaa arbonaade. var to tomaatus nelikt.
Kam kabachi nagarsho tiem jau nekaadaa veidaa tie pagatavoti nebuus gardi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas