Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
v
vineta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kapec skapetiem gukiem paliek tuksi vidi pectam
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
nika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es daru tā
sapildu burkās gurķus ar garšvielām-augšā diļļu lietussargus,ņemu uz 1l auksta ūdens 2ēd. karotes sāls un leju burkā kad parādās putas,td šķidrumu leju katlā un uzvāru marinādi,nomainu dilles burkas augšpusē un uzleju karstu marinādi-vāku ciet(plastmasas protams) un uz pagrabu,var turēt arī dzīvoklī (ja kaut kas ir neskaidrs-jautā)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kāda nozīme ir ievu lapām?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gurķi "nomierinās" vairs neputo! Zaļumus vairāk neliek, virspusē ieliek kādas 3 ievu lapas un aizvāko!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik ilgi apmēram viņi siltumā jāraudzē?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes