Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kabaču sautējums ar tomātiem un papriku

2005. gada 8. augusts
Foto: Marita Parce- Cunska
Pagatavošana
30 min
1. Kabaci nomizo, sagriež ripiņās, apviļā miltos un sakultā olā, cep uz pannas kamēr viegli brūns.Liek apceptās kabaču karbonādes katliņā vienu kārtu, tad virsū smalkos kubiņos sagrieztu papriku un sagrieztu tomātu(griežat kā vēlaties)un paber sāli un piparus.Tā vairākas kārtas(cik sanāk). Beigās uzlej tam visam karstu vārītu ūdeni(man dikti garšo tā zupiņa tāpēc es leju daudz ūdens- tā lai visu nosedz), virsū uzliek 3 ēdamkarotes skāba krējuma. Katliņam vāku virsū un 10 min.pavāra uz lēnas uguns.Man garšo piekožot baltmaizi un margarīnu!
Uz augšu