Vācu alus zupa 2

Sastāvdaļas

  • 1 l alus
  • 2 karotes sviesta
  • 1 olas dzeltenums
  • Rīvēta citrona miziņa
  • Gabaliņš kanēļa miziņa
  • 6 krustnagliņas
  • ½ tējkarotes ķimeņu
  • Šķipsna vaniļas cukura
  • 8 karotes rīvmaizes
  • Cukurs (ja nepieciešams)

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīvmaizi labi izmērcējam ūdenī. Katlā uzvāram alu un pievienojam visas sastāvdaļas, izņemot olas dzeltenumu. Vāram ½ stundu, pieliekam sāli un cukuru pēc garšas, iemaisam sakultu dzeltenumu un pasniedzam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi