Franču alus zupa 2

Sastāvdaļas

  • 1 l gaišā vai tumšā alus
  • 3 karotes skāba krējuma
  • 4 olu dzeltenumi
  • 6 karotes cukura
  • Naža gals kanēļa
  • 4 šķēles sviestā apceptas baltmaizes

Pagatavošana

1 min.
  1. Savārām alu ar cukuru. Sakuļam olu dzeltenumus ar krējumu, kanēli un mazliet alu. Pielejam vārošajam alum, samaisam un pasniedzam ar apcepto baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi