Alus zupa nedēļniecēm

Sastāvdaļas

  • 1 l tumšā alus
  • 1 karote cukura
  • Kanēļa miziņa
  • 2 olu dzeltenumi
  • Piens
  • Smalkie milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Alu vārām ar karoti cukura un kanēļmiziņas gabaliņu. Kad alus sācis vārīties, sabiezinām ar saldā pienā iekultiem smalkiem miltiem. Zupu labi savārām, ļaujam atdzist un tad tajā iekuļam olu dzeltenumus. Tāpat kā citas zupas noliekam labi atdzist. Šīļ zupa deva spēkus nedēļniecēm vai kā čehi senāk teica - "dzemdētājām kaktā".
  2. (Daudz sieviešu tieši "kaktā" pierada pie alus un vīna tā, ka pēc tam bieži par viņām teica: "Nebrīnieties, viņai ir divpadsmit bērnu, tā kā viņa vēlāk nevarēja iemācīties dzert!")

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi