Alus zupa ar olu dzeltenumiem

Sastāvdaļas

  • 2 l gaišā alus
  • 8 olu dzeltenumi
  • Pēc garšas cukurs
  • 6 karotes sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā ielejam alu, pievienojam dzeltenumus, pūdercukuru, visu labi sakuļam un liekam kastrolī ar ūdeni (ūdens vannā). Tad liekam uz plīts, uzvārām un ar slotiņu kuļam tik ilgi, kamēr zupa stipri sasilst un sabiezē. Pēc tam zupā ieliekam sviestu, pagaidām kamēr izkūst, samaisām un ļaujam aukstumā atdzist. Zupai piekoda Ziemassvētku vai citus cepumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi