Alus sīpolzupa

Sastāvdaļas

  • 1.5 l gaišā alus
  • 4 lieli sīpoli
  • 3 karotes zosu tauku
  • 2 olas
  • Sāls
  • 3 - 5 daiviņas ķiploka (tas pēc garšas)
  • Kaltēta raudene
  • Maize apcepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītus sīpolus sagriežam gredzenos un ieliekam kastrolī ar sakarsētiem zosu taukiem, ātri tos apcepam, uzlejam alu un liekam vārīties, olas sakuļam un pamazām, pastāvīgi maisot, ielejam zupā un ļaujam sarecēt.Zupai pieliekam ar sāli saberztus ķiplokus, raudeni, smalki sakapātu lupstāju un pasniedzam ar zosu taukos apceptu maizi, kas ierīvēta ar ķiploku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi