Alus zupa ar baziliku

Sastāvdaļas

  • 1 l buljona, vislabāk no kazas vai truša kauliem
  • 1 l gaišā alus
  • Kanēļmizas gabaliņš
  • Sauja noplūkta un sakapāta bazilika
  • Šķipsna timiāna
  • Koriandrs
  • Sāls pēc garšas
  • Cukurs
  • Citronu sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā cauri kāstuvei ielejam kaulu buljonu, pielejam alu, saliekam garšvielas un 20 minūtes vārām. Beigās pievienojam sagatavoto baziliku, pēc garšas pasālām, saldinām, piepilinām citrona sulu un padarām maigāku ar piciņu svaiga sviesta. Pasniedzam ar apceptu, gabaliņos sagrieztu baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi