Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zupa no tumšā alus ar pienu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 - 1,5 l tumšā alus
  • Vesela kanēļmiza
  • Viena citrona miziņa
  • 200 g smalkā cukura
  • Sāls
  • 2 karotes kartupeļu miltu
  • 0.5 l salda piena
  • 2 olu dzeltenumi
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz plīts uzliekam katlu ar tumšo alu (0,5 l) ar kanēļmizas gabaliņu, citrona miziņu, pieliekam cukuru un pēc garšas mazliet sāli. Visu uzvārām. Pēc tam izvārītajam šķīdumam pielejam vajadzīgo daudzumu auksta tumšā alus, kurā vispirms iekuļam divas karotes kartupeļu miltu. Pastāvīgi maisot, zupu vārām vismaz 20 minūtes un atstājam uz uguns.
  2. Tālāk uzvārām saldo pienu, iekuļam tajā olu dzeltenumus un salejam zupā. To labi samaisām, pēc garšas pasālām, saldinām un izkāšam citā katlā.. Beigās padarām maigāku ar piciņu svaiga sviesta un pasniedzam ar gabaliņos sagrieztu un apceptu veģi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas