Sena čehu alus zupa 2

Sastāvdaļas

  • 1 l gaišā alus
  • 0.2 l laba krējuma
  • 3 olas
  • 2 karotes sviesta
  • 2 karotes smalkā cukura
  • Tējkarote drupinātu ķimeņu
  • 2 riecieni sakaltušas maizes
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Tukšā katlā sadrupinām maizi mazākos gabaliņos. To aplejam ar gaišo alu, pievienojam ķimenes, pēc garšas sāli un cukuru un vārām tik ilgi, kamēr maize savārās. Kad maize savārījusies, izkāšam citā katlā, zupu pavārām un tajā ielejam krējumā sakultas olas, pēc garšas pasālām, pataisām maigāku ar piciņu svaiga sviesta, noņemem no uguns, uzliekam vāku un ļaujam nostāvēties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi