Sena čehu alus zupa

Sastāvdaļas

  • 1 l gaišā alus
  • 100 g smalkā cukura
  • 1 karote svaiga sviesta
  • Rīvēta sakaltusi maize, labāk garozas
  • 3 olu dzeltenumi
  • Rīvēta 1 citrona miziņa
  • Šķipsna ingvera un drupinātu ķimeņu
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Alu ielejam katlā un uzvārām. Pēc tam pieliekam pēc garšas cukuru, sāli un visas garšvielas, ieskaitot rīvēto citrona miziņu un maizi. Zupu vārām tik ilgi, līdz maize savārījusies. Pēc tam izkāšam caur biezu kāstuvi citā katlā, atkal to pavārām uz lēnas uguns, pielejam alū iekultus olu dzeltenumus un padarām maigāku ar piciņu svaiga sviesta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi