Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Alus zupa ar ingveru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 l gaiša stipra alus
  • 2 veģi vai 300 g cietas baltmaizes
  • Karote cukura
  • Drupinātas ķimenes
  • Sāls
  • Karote sviesta
  • 4 olu dzeltenumi
  • Krūzīte krējuma
  • šķipsna maltā ingvera
  • Miziņa no puscitrona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Veģus vai maizi sagriežam un aplejam ar alu, pieliekam ķimenes, sāli, cukuru un sviestu. Olu dzeltenumus iekuļam saldā krējumā un, pastāvīgi maisot, salejam zupā, kuru vēl brīdi pavārām. Pēc tam pieliekam ingveru pēc garšas un sarīvētu citrona miziņu. Zupu izkāšam cauri smalkai kāstuvei tīrā katlā, uzlabojam ar piciņu sviesta, sasmalcinātām pētersīļa lapām, uzliekam vāku un ļaujam siltumā nogatavoties.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas