Sākums > Receptes > Zupas

Svētku alus zupa

2005. gada 7. augusts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Žāvētas gaļas buljonu un alu uzvārām. Pievienojam smalkāk sagrieztus skābos kāpostus ar sulu, ķimenes, sagrieztu desu un visu vārām mīkstu. Taukos līdz zeltainumam apcepam smalki sagrieztus sīpolus, uzkaisām saldo papriku, pēc vajadzības smalkos miltus un samaisām aizdaru. To atšķaidām ar aukstu buljonu un cauri kāstuvei salejam zupā. Labi samaisām un vēl pavārām. Beigās pieliekam sāli, piparus un pēc garšas paskābinam. Noņemam no uguns, pievienojam skābo krējumu un vairāk nevārām. Pasniedzam ar rupjmaizi, vai dodam piekost kartupeļus mundierī.
Uz augšu