Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Svētku alus zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g skābu kāpostu ar sulu
  • 200 g žāvētas desas
  • 2 karotes tauku
  • 1 liels sīpols
  • Pēc vajadzības smalki milti
  • Sāls, saldā paprika, ķimenes, cukurs
  • 0.5 l skāba krējuma
  • 0.5 l gaišā alus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Žāvētas gaļas buljonu un alu uzvārām. Pievienojam smalkāk sagrieztus skābos kāpostus ar sulu, ķimenes, sagrieztu desu un visu vārām mīkstu. Taukos līdz zeltainumam apcepam smalki sagrieztus sīpolus, uzkaisām saldo papriku, pēc vajadzības smalkos miltus un samaisām aizdaru. To atšķaidām ar aukstu buljonu un cauri kāstuvei salejam zupā. Labi samaisām un vēl pavārām. Beigās pieliekam sāli, piparus un pēc garšas paskābinam. Noņemam no uguns, pievienojam skābo krējumu un vairāk nevārām. Pasniedzam ar rupjmaizi, vai dodam piekost kartupeļus mundierī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas