Svētku alus zupa

Sastāvdaļas

  • 500 g skābu kāpostu ar sulu
  • 200 g žāvētas desas
  • 2 karotes tauku
  • 1 liels sīpols
  • Pēc vajadzības smalki milti
  • Sāls, saldā paprika, ķimenes, cukurs
  • 0.5 l skāba krējuma
  • 0.5 l gaišā alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Žāvētas gaļas buljonu un alu uzvārām. Pievienojam smalkāk sagrieztus skābos kāpostus ar sulu, ķimenes, sagrieztu desu un visu vārām mīkstu. Taukos līdz zeltainumam apcepam smalki sagrieztus sīpolus, uzkaisām saldo papriku, pēc vajadzības smalkos miltus un samaisām aizdaru. To atšķaidām ar aukstu buljonu un cauri kāstuvei salejam zupā. Labi samaisām un vēl pavārām. Beigās pieliekam sāli, piparus un pēc garšas paskābinam. Noņemam no uguns, pievienojam skābo krējumu un vairāk nevārām. Pasniedzam ar rupjmaizi, vai dodam piekost kartupeļus mundierī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi