Sena pilzenes alus zupa

Sastāvdaļas

  • 1 l Pilzenes alus
  • 300 g cukura
  • 1 citrons
  • 4 olu dzeltenumi
  • Riekšava rozīņu
  • 300 g kaltētu rupjmaizes garoziņu
  • Tējkarote kanēļa
  • 0.3 l saldā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaišajam, vislabāk 12°, alum pieliekam cukuru, citrona miziņu, kanēli un liekam vārīties. Izvārītajā, nostādinātajā un izkāstajā zupā ielejam krējumā iekultus olu dzeltenumus un ieliekam ledusskapī atdzist. Pēc tam tajā ieberam smalki sarīvētu, ar pūdercukuru apkaisītu un līdz zeltainumam apgrauzdētu rupjmaizi. Pasniedzot zupu, pievienojam novārītas un nosausinātas rozīnes. Šo auksto zupu pasniedzam bļodiņās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi