Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Alus zupa 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½ l tumšā alus
  • ½ l piena
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 karote ūdens
  • 1 karote kartupeļu miltu
  • Cukurs, kanēlis
  • Citrona miziņa
  • Sāls
  • Sviestā apceptas baltmaizes šķēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā ielejam alu, pievienojam kanēli, citrona miziņu, cukuru, sāli un uzvārām. Vārošā iemaisam kartupeļu miltus, iekultus ūdenī. Atsevišķi uzvārām pienu, iekuļam dzeltenumus un pielejam alum. Labi samaisam, sālām, saldinām un pasniedzam ar apcepto baltmaizi.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas