Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karstie kāposti sviestā

2005. gada 7. augusts
Foto: Depositphotos.com
Var ēst kā karstos salātus pie kartupeļiem vai pēc savas izvēles citādi.
Pagatavošana
30 min
1. Ņem vidēja lieluma kāpostgalvu un novāra sālsūdenī. Kāpostgalvu var arī vārīt sagrieztu daļās, tas ir atkarīgs no tās un katla lieluma. Kāpostu notecina uz sieta, nedaudz padzesē.
2. Kāpostu sagriež gabaliņos. Pannā uzkarsē sviestu, liek cept kāpostu. Pievieno garšvielas pēc katra izvēles. Apcep līdz viegli zeltainai krāsai.
Vēl ir variants pārliet ar sakultu olu. Tad jācep cepeškrāsnī vai zem vāka.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu