Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Sambuks ar rupjmaizi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 litri bieza, skāba ievārījuma (vēlams džemveidīgs)
  • 2 olu baltumi
  • 1 glāze sarīvētas rupjmaizes
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ievārījumu saputo ar olu baltumiem. Putošanas beigās pievieno rupjmaizi un kanēli. Pabeidz putot.
  2. No atlikušajiem olu dzeltenumiem gatavo vaniļas mērci.
  3. Pasniedz ar vaniļas mērci vai pienu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas