Sambuks ar rupjmaizi

Sastāvdaļas

  • 5 litri bieza, skāba ievārījuma (vēlams džemveidīgs)
  • 2 olu baltumi
  • 1 glāze sarīvētas rupjmaizes
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Ievārījumu saputo ar olu baltumiem. Putošanas beigās pievieno rupjmaizi un kanēli. Pabeidz putot.
  2. No atlikušajiem olu dzeltenumiem gatavo vaniļas mērci.
  3. Pasniedz ar vaniļas mērci vai pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi