Falšā lazanja

2005. gada 7. augusts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Makaronus izvāra.
2. Mērcei: apcep sagrieztus ķiplokus, sarīvētus burkānus, pievieno tomātus ar visu sulu. Pēc garšas pieliek sāli, piparus, baziliku visu pasautē un beigās iemaisa saldo krējumu. Ja mērce ir pārāk skāba tad pievieno cukuru.
3. Ietaukotā cepamā veidnē liek vārītos makaronus, pa virsu sagrieztu šķiņķi, sagrieztus šampinjonus, tam visam pa virsu pārlej mērci, uzkaisa mazliet rīvētu sieru un atkārto visu kārtu pa kārtai. Beigās pārlej mērci un uzkaisa rīvēto sieru.
4. Liek sakarsētā cepeškrāsnī cepties, kamēr virsējā garoziņa ir zeltaina.
Uz augšu