Burkānu un rīsu sacepums

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas novārītu rīsu
  • 2 kg burkānu
  • Eļļa
  • Korejiešu burkānu garšviela

Pagatavošana

40 min.
  1. Burkānus notīra, un sagriež vienmērīgās, garenās strēmelītes (aptuveni 2 cm garās un 3 mm biezās), tad tos sautē uz pannas nelielā ūdens daudzumā. Kad ūdens ir izvārījies un burkāni ir kļuvuši nedaudz mīksti - pievieno eļļu un turpina apcept. Beigās pievieno novārītos rīsus un garšvielas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi