Zaļo zirnīšu dips

Sastāvdaļas

  • 175 g saldētu zaļo zirnīšu
  • 1 gatavs avokado
  • 4 lociņu stiebri
  • 2 ēdamk. citronu sulas
  • 1 izspiesta ķiploka daiviņa
  • 1 sarkanā čili pāksts
  • 2 ēdamk. svaigas sakapātas kinzas

Pagatavošana

15 min.
  1. Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un nomizo. Čili pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un sīki sakapā.
  2. Zirnīšus līdz gatavībai apm. 2-3 min. vāra verdošā ūdenī. Nolej ūdeni un pārmazgā zem auksta tekoša ūdens. Pagaidīt, kamēr atdziest un tad sastampā avokado un zirnīšus līdz rupjai biezeņa masai.
  3. Samaisa sakapātus lociņus, citrona sulu, ķiplokus un kinzu, ko iemaisa zirnīšu/avokado masā.
  4. Pasniedz ar tortiļām vai vienkārši smērē uz rupjmaizes grauzdiņiem, kas sākuma apsmērēti ar saspiestiem ķiplokiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi