Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zaļo zirnīšu dips

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 175 g saldētu zaļo zirnīšu
  • 1 gatavs avokado
  • 4 lociņu stiebri
  • 2 ēdamk. citronu sulas
  • 1 izspiesta ķiploka daiviņa
  • 1 sarkanā čili pāksts
  • 2 ēdamk. svaigas sakapātas kinzas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un nomizo. Čili pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un sīki sakapā.
  2. Zirnīšus līdz gatavībai apm. 2-3 min. vāra verdošā ūdenī. Nolej ūdeni un pārmazgā zem auksta tekoša ūdens. Pagaidīt, kamēr atdziest un tad sastampā avokado un zirnīšus līdz rupjai biezeņa masai.
  3. Samaisa sakapātus lociņus, citrona sulu, ķiplokus un kinzu, ko iemaisa zirnīšu/avokado masā.
  4. Pasniedz ar tortiļām vai vienkārši smērē uz rupjmaizes grauzdiņiem, kas sākuma apsmērēti ar saspiestiem ķiplokiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas