Burkāni apelsīnu-ingvera marinādē

Sastāvdaļas

  • 700 g burkānu
  • 1 tējk. rīvētas apelsīna miziņas
  • 50 ml svaigi spiestas apelsīna sulas
  • 1 tējk. sasmalcinātas svaigas ingvera saknes
  • ½ tējk. sāls
  • Malti melnie pipari pēc garšas
  • 2 ēdamk. augu eļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nedaudz pasālītā ūdenī novāra (apm. 3-5 min.) aplīšos sagrieztus burkānus, visas pārējās sastāvdaļas samaisīt. Burkāniem nolej ūdeni un samaisa ar marinādi, tad atstāj uz 1-2 stundām. Pasniedzot rotā ar apelsīna daiviņām bez mizas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi