Vinegrets ar jūras kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 150 g marinētu jūras kāpostu
  • 2 -3 burkāni
  • 2 -3 bietes
  • 3 kartupeļi
  • 1 -2 gurķi
  • 50 -100 g lociņu
  • 1 -2 ēdamk. augu eļļas un tikpat daudz 3% etiķa
  • Sāls, cukurs un pipari pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus, bietes un burkānus novāra, atdzesē, notīra un sagriež salmiņos. Tāpat sagriež arī gurķus. Visu samaisa kopā ar eļļu un etiķi, pievienojot sāli, cukuru un piparus pēc garšas. Pārkaisa ar lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi