Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Liellopu aknu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītu liellopu aknu
  • 4 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 4 cieti vārītas olas
  • 3 marinēti vai sālīti gurķi
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 50-100 g krējuma un majonēzes maisījuma
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Aknas rupji sarīvē vai arī sīki sagriež strēmelītēs.
  2. Sarīvē burkānus, sīpolus sagriež riņķos un apcep eļļa līdz paliek zeltaini. Atdzesē un samaisa ar aknām.
  3. Pievieno sīki sakapātas olas un kubiņos sagrieztus gurķus.
  4. Pasāla, sapiparo, pievieno sīki sakapātus ķiplokus un iemaisa majonēzes un krējuma maisījumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas