Liellopu aknu salāti

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītu liellopu aknu
  • 4 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 4 cieti vārītas olas
  • 3 marinēti vai sālīti gurķi
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 50-100 g krējuma un majonēzes maisījuma
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Aknas rupji sarīvē vai arī sīki sagriež strēmelītēs.
  2. Sarīvē burkānus, sīpolus sagriež riņķos un apcep eļļa līdz paliek zeltaini. Atdzesē un samaisa ar aknām.
  3. Pievieno sīki sakapātas olas un kubiņos sagrieztus gurķus.
  4. Pasāla, sapiparo, pievieno sīki sakapātus ķiplokus un iemaisa majonēzes un krējuma maisījumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi