Ārstnieciskais aroniju sīrups

Sastāvdaļas

  • 1 l aroniju sulas
  • 1.3 kg cukurs
  • 2 tējk.citronskābes

Pagatavošana

1 min.
  1. aronijas jābūt tumšam,sulīgām,gatavām.ogas blanšē verdošā ūdenī,lai tas kļūtu mīkstas.pēc tam izmaļ gaļas mašīnā.iegūto biezeni karsē,nosmeļ biezumus,kuri nocēlušies virspusē.padzidru sulu izfiltrē caur dubultu marli.sulu ar cukuru un citronskābi vāra 5-8min.vārīšanas laikā nosmeļ putas.karstu sīrupu pilda pudelēs va iburkās,aizvāko.ļoti garšīgs sīrups,vērtīgs,satur daudz vitamīnu un krāsvielu.

Komentāri

Jevgenija 2014. gada 15. septembris 16:42
Ja visi biezumi tiks nosmelti, varbūt sulu var iztvaicēt?Mazāk noķēpāšanās, kā ar gaļasmašīnu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi