Vecā "saldā desa" jaunās skaņās

Sastāvdaļas

  • Selgas cepumi 400g
  • Sviests 1pac
  • Biezpiens 1pac
  • Marmelāde 200-300g
  • Kakao 2ēd.kar

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepumus saberž.
  2. Pievieno gabaliņos sagrieztu marmelādi un biezpienu.
  3. Sviestu izkausē, pievieno kakao un pielej klāt cepumiem.
  4. Visu rūpīgi samīca.
  5. Liek uz pergamenta, veido formu un ledusskapī iekšā. Labi būtu uz nakti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi