Marinēti ķiploki

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu ķiploku
  • Marinādei:
  • 0.5 l ūdens
  • 3 ēd. k. galda etiķa
  • 1 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. cukura

Pagatavošana

999 min.
  1. Ķiplokus notīra, noskalo un sapilda nelielās sterilās burciņās.
  2. Marinādei uzvāra ūdeni kopā ar cukuru un sāli, beigās pievieno etiķi.
  3. Karstu marinādi pārlej ķiplokiem burciņās, aizvāko. Liek atdzesēties un novieto ledusskapī. Lietojami pēc nedēļas.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Indra 2013. gada 30. jūlijs 12:19
Garša ir laba, bet man palika zilgani - pašas dārzā izaugušie ķiplociņi. A šitos var taisīt ziemai?
es 2013. gada 18. jūnijs 17:54
Lai nepaliktu zili, jaamarinee pashmaju kiploki!!
Erika 2012. gada 13. oktobris 11:37
Loti laba recepte un garsigi... Tik man palika mazliet zilgani.. bet ta pat tika apesti.. Paldies pa receepti..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi