Torte no kolēģes receptes

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 1.5 gl. un1gl cukurs
  • 1 tējk.nepilna soda
  • 3 -4ēdk.kakao
  • 1 tējk.citronskābes
  • 150 gr. margarīns vai sviests
  • ¾gl.milti
  • 1 ēdk.želatīns
  • Krēmam
  • 1 paciņa saldā krējuma
  • Dažas ēdk.cukura
  • Daži pilieni ruma esences
  • Rotāšanai pēc izvēles-rieksti,augļi,ogas,šokolāde

Pagatavošana

1 min.
  1. 1gl.cukura saputo ar 6olas dzeltenumu,pievieno izkausētu margarīnu,sodu,¾gl.miltu,visu kopā sajauc.lej ietaukotā formā un cep.kad gatavs,noliec atdzesēt.
  2. uzbriedina želatīnu.tad puto 6olbaltumus ar 1,5gl.cukura,1tējk.citronskābes,tad izkausē želatīnu un ielej(var putot)stingrās olbaltumu putas.
  3. pārlej pāri biskvītam formā un liek ledusskapī atdzesēt.
  4. krēmam visas sastāvdaļas puto.smērē virsū un atkal liek ledusskapī.
  5. virsu var rotāt pēc jūsu izvēles-augļi,ogas,rieksti,šokolādi rīvētu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi