Sākums > Receptes > Deserti

Torte no kolēģes receptes

2005. gada 4. augusts
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
1 min
1. 1gl.cukura saputo ar 6olas dzeltenumu,pievieno izkausētu margarīnu,sodu,¾gl.miltu,visu kopā sajauc.lej ietaukotā formā un cep.kad gatavs,noliec atdzesēt.
2. uzbriedina želatīnu.tad puto 6olbaltumus ar 1,5gl.cukura,1tējk.citronskābes,tad izkausē želatīnu un ielej(var putot)stingrās olbaltumu putas.
3. pārlej pāri biskvītam formā un liek ledusskapī atdzesēt.
4. krēmam visas sastāvdaļas puto.smērē virsū un atkal liek ledusskapī.
5. virsu var rotāt pēc jūsu izvēles-augļi,ogas,rieksti,šokolādi rīvētu.
Uz augšu