Jūrmalas omes sēņu zupa

Sastāvdaļas

  • 6 kartupeļi
  • Sīpols
  • 0.5 paciņa sviesta
  • Bekas
  • Vārītas olas
  • Krējums
  • 2.5 -3 l ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo un sagriež kartupeļus,liek vārīties .Sīpolu smalki sagriež, apcepina sviestā.Sasmalcinātas sēnes un apcetos sīpolus liek klāt zupai,kādas 15 min pavāra.
  2. Zupu pasniedz ar krējumu un vārītu,sasmalcinātu olu.
  3. Var izmantot arī saldētas sēnes.Jo vairāk sēņu,jo garšīgāk.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi