Biezpiena klimpas ogu mērcē

Biezpiena klimpas ogu mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 2 olas
  • 5-6 ēd. k. miltu
  • Cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Biezpienam pievieno olas, miltus un samīca mīklu. Mīklai jābūt tādai, lai var izrullēt ''desiņu''. Sāli un cukuru mīklai pievieno pēc garšas.
  2. Mīklu sarullē ''desiņā'', apmēram pirksta resnumā. Sagriež gabaliņos.
  3. Katliņā uzvāra vieglu sālsūdeni. Verdošā ūdenī liek vārīt klimpas. Gatavas, kad uzpeld. Izņem un notecina uz sieta.
    Ēd ogu novarījumā, mērcē vai vienkārši ar sviestu/ievārījumu.

    Labu apetīti!
    Katliņā uzvāra vieglu sālsūdeni. Verdošā ūdenī liek vārīt kl...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Jūlija 2010. gada 22. maijs 22:34
Ļoti labs! Pamēģināju. PAt desiņu nevajag taisīt - pa taisno ar karotīti lieku katliņā. Ēdam ar atkausētām saldētām ogām ar cukuru vai svaigajām ogām.
Zane Romanova 2009. gada 8. jūlijs 21:02
Ņammmm, tikko uztaisīju! Atcerējos bērnību!:) Labas!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi