Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Sēņu pirmapstrāde

Sēņu pirmapstrāde

FOTO: No privātā arhīva

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jebkuras ēdamās sēnes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Salasītās sēnes šķiro pēc sugām, attīra no lapām un skujām, smiltis nokasa ar nazi vai noberž ar lupatiņu. Ja sēnes ļoti netīras, tās ātri noskalo aukstā ūdenī un rūpīgi notecina. Kaltēšanai un saldēšanai paredzētās sēnes nav jāmazgā, lai tās nezaudētu savu kvalitāti. Kaltētajās sēnēs labāk nekā sālītajās un marinētajās saglabājas uzturvērtība.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas