Sēņu pirmapstrāde

Sastāvdaļas

  • Jebkuras ēdamās sēnes

Pagatavošana

1 min.
  1. Salasītās sēnes šķiro pēc sugām, attīra no lapām un skujām, smiltis nokasa ar nazi vai noberž ar lupatiņu. Ja sēnes ļoti netīras, tās ātri noskalo aukstā ūdenī un rūpīgi notecina. Kaltēšanai un saldēšanai paredzētās sēnes nav jāmazgā, lai tās nezaudētu savu kvalitāti. Kaltētajās sēnēs labāk nekā sālītajās un marinētajās saglabājas uzturvērtība.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi