Pieneņu vīns

Sastāvdaļas

  • Pienenes ziedi3-5kg
  • Cukurs3-4kg
  • Citroni10gab
  • Raugs1pac
  • Ūdens10l

Pagatavošana

1 min.
  1. pienenes noskalo,uzlej verdošu ūdeni,atstāj vēsā vietā 24st.,tad nokāš,šķidrumam pieliek cukuru,sagrieztus citronus,raugu.pēc 3 mēnešiem ar gumijas šlūteni pārvēl no biezumiem šķidrumu.norūdzes apm. līdz ziemassvētkiem.var dzert.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi