Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gardais sauteejums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 - 500 g maltaas galjas
  • 3 burkaani
  • 5 - 7 kartupelji
  • Dazhas saujas zaljo zirniishu
  • Siipols
  • Kaaposts
  • 5 eed.karotes skaabaa kreejuma
  • Uudens
  • Rapshu, saulespukju ellja vai oliivellja
  • Saals un garshvielas (peec katra gaumes)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz palielaakas pannas uzkarsee ellju, uzliek siiki sagrieztus siipolus un apcep tos, liidz tie kljuvushi zeltaini bruuni. peec tam pievieno malto galju un turpina cept uz mazas uguns, ik pa laikam apmaisot. pieber shkjipsninju saals. kad galja ir kljuvusi bruuna, pievieno uudeni (mazaak par glaazi), uzliek vaaku un pasautee dazhas minuutes. tad pievieno sagrieztus vai sariiveetus burkaanus, sagrieztu kaapostu un pieliek zirniishus. uzliek vaaku un turpina sauteet. ik pa laikam apmaisa.
  2. peec dazhaam minuuteem (2 - 3), pievieno sagrieztus kartupeljus. visu samaisa un turpina sauteet. ja vajag, pievieno veel uudeni.
  3. pieliek garshvielas un, ja nepiecieshams, veel arii saali.
  4. kad visi daarzenji ir jau gandriiz izsauteejushies (kljuvushi miiksti), tad var pievienot kreejumu. visu kaartiigi samaisa, uzliek vaaku, nogriezh uguni un patur kaadas 10 minuutes, lai ievelkaas.
  5. peec tam var likt uz shkjiivjiem un eest kopaa ar rupjmaizi vai graudu maizi.
  6. Labu apetiiti:)
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas