Sākums > Receptes > Deserti

Aveņu jogurta krēms

2005. gada 1. augusts
Foto: Māra Brence
Pagatavošana
10 min
1. !. Uzbriedini želatīnu ar auksto ūdeni, pēc ½ stundas izšķīdini želantīnu karsta ūdens peldē ( trauku ar uzbriedināto želatīnu ieliec traukā ar vārošu ūdeni, jauc kamēr želatīns izjucis, tikai nevāri),
2. Saputo krējumu un cukuru stingrās putās
3. Pieputo jogurtu
4. Pieputo remdenu izšķīdināto želatīnu
5. Masu ielej savā skaistajā stikla bļodā. ieliec plastmasas maisiņā un ledusskapī iekšā
6. Pēc 1 stundas krēms gatavs.
7. Ēdam ar svaigu ogu vai jebkuru citu skābenu ķīseli.
8. Iesaku aveņu vai ananāsu jogurtu, jo tie ir visaromātiskākie!
Uz augšu