Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kārtainā biezpiena kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cepumi
  • Persiku kompots
  • Biezpiens
  • Putukrējums
  • Zefīrs
  • Cukurs
  • Vanilīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Jubilejas cepumus kārto (uz lēzena šķīvja vai koka dēlīša) vienu otram cieši blakus, līdz izveidojās kvadrāts. Persikus sagriež sīkos gabaliņos. Samaļ biezpienu, kam pievienots cukurs, vanilīns un gabaliņos sagriezts zefīrs. Saputo atsevišķi putukrējumu ar cukuru. Pēc tam putukrējumu iecilā biezpiena masā. Uz cepumiem liek kārtām biezpiena masu, tad persikus, tad atkal biezpienu, cepumus... Kārtas liek tik, cik vēlas. Nobeidz ar biezpiena un persiku kārtu. Izgrezno un liek uz 1,5 stundu ledusskapī. Pēc noteiktā laika kūku sagriež gabalos un liek galdā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas