Čemberlena mērce

Sastāvdaļas

  • 1 citrona sula un miziņa
  • 1 apelsīnu sula un miziņa
  • 4 ēdamkarotes ūdens
  • 4 ēdamkarotes portvīna
  • 2 ēdamkarotes jāņogu želejas
  • 2 ēdamkarotes vīna etiķa
  • ½ ēdamkarotes sinepju
  • Naža gals sāls
  • Naža gals piparu
  • Ja vēlas, var pievienot sacukurotus, smalki sagrieztus ķiršus

Pagatavošana

30 min.
  1. Citronam un apelsīnam nogriež ļoti plānu miziņas kārtu, tā, lai neskartu balto, mīksto kārtu. Pēc tam izspiež citrona un apelsīna sulu un izkāš. Miziņas vāra ūdenī 5 minūtes un pēc tam izberž caur sietu. Pievieno vīna etiķi, vīnu, jāņogu želeju, sinepes, piparus, sāli un sulu. Visu kopā vāra 3 minūtes, kad mērce atdzisusi, var pielikt smalki sagrieztus ķiršus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi