Zivju ēdiens „saldskābas sacukurotas zivis

Sastāvdaļas

  • 500 g jebkuru saldūdens zivju
  • 1 /2 glāzes augu eļļas
  • 1 -2 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote sojas mērces (mērcei pievieno arī zaļumus)
  • Naža gals ingvera
  • 200 g puravu
  • Saujiņa svaigu sēņu vai 50 g kaltēto sēņu
  • 2 -3 kartupeļietiķis, sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis notīra, nomazgā un, nesagriežot gabalos, apcep no abām pusēm, līdz veidojas kraukšķoša garoziņa. Ņem nelielu tīru pannu un izkausē uz tās cukuru (cukuram jākļūst brūnam). Pēc tam katlā ielej mazliet etiķa, pieber sāli, pieliek zaļumus, ingveru, sagrieztas puravu lapas, plānās šķēlītēs sagrieztās sēnes (kaltētas sēnes iepriekš divas stundas mērcē), zaļu kartupeļu šķēlītes un visu sautē uz uguns. Kad dārzeņi kļūst mīksti, pieliek sabrūnināto cukuru. Mērcei jābūt pietiekami biezai un skābai, un ar to pārlej vēl siltās zivis.

Komentāri

eva 2010. gada 2. februāris 17:35
Cik cilvēkiem paredzēts??????

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi