Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju ēdiens „saldskābas sacukurotas zivis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g jebkuru saldūdens zivju
  • 1 /2 glāzes augu eļļas
  • 1 -2 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote sojas mērces (mērcei pievieno arī zaļumus)
  • Naža gals ingvera
  • 200 g puravu
  • Saujiņa svaigu sēņu vai 50 g kaltēto sēņu
  • 2 -3 kartupeļietiķis, sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis notīra, nomazgā un, nesagriežot gabalos, apcep no abām pusēm, līdz veidojas kraukšķoša garoziņa. Ņem nelielu tīru pannu un izkausē uz tās cukuru (cukuram jākļūst brūnam). Pēc tam katlā ielej mazliet etiķa, pieber sāli, pieliek zaļumus, ingveru, sagrieztas puravu lapas, plānās šķēlītēs sagrieztās sēnes (kaltētas sēnes iepriekš divas stundas mērcē), zaļu kartupeļu šķēlītes un visu sautē uz uguns. Kad dārzeņi kļūst mīksti, pieliek sabrūnināto cukuru. Mērcei jābūt pietiekami biezai un skābai, un ar to pārlej vēl siltās zivis.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 27. aprīlis 15:22 27.04 15:22
Produkti, kurus ikdienā nevajadzētu ēst nevienam (2)
Garšīgi, bet labuma nekāda

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas