Maizes zupa

Sastāvdaļas

  • 150 g rupjmaizes
  • 500 g ūdens
  • 40 g cukura
  • 25 g žāvētu augļu
  • 15 g dzērveņu
  • 2 g kartupeļu cietes
  • 25 g saldā krējuma (35%)
  • Kanēlis

Pagatavošana

60 min.
  1. Rupjmaizi sagriež šķēlēs un apcep cepeškrāsnī, kamēr kļūst gaišbrūnas. Šos sausiņus pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek vāku un atstāj uz 30 min. uzbriešanai. Pēc tam sausiņus kopā ar šķidrumu izspiež caur sietu, pieliek klāt cukuru, nomazgātos žāvētos augļus, kanēli, dzērveņu sulu un vāra, kamēr augļi kļūst mīksti. Ja vēlas, zupā var ieliet cietes maisījumu ūdenī un ļaut uzvārīties.
  2. Pasniedz atdzesētu ar putukrējumu

Komentāri

ilmars filipovs 2012. gada 7. februāris 14:13
Superiiga, garsiiga iesaku pameeginaat.....
Filips 2010. gada 17. novembris 18:38
Cik ilgi, interesanti, jācep rupmaize, lai tā paliktu "gaišbrūna"? :S

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi