Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g rupjmaizes
  • 500 g ūdens
  • 40 g cukura
  • 25 g žāvētu augļu
  • 15 g dzērveņu
  • 2 g kartupeļu cietes
  • 25 g saldā krējuma (35%)
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Rupjmaizi sagriež šķēlēs un apcep cepeškrāsnī, kamēr kļūst gaišbrūnas. Šos sausiņus pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek vāku un atstāj uz 30 min. uzbriešanai. Pēc tam sausiņus kopā ar šķidrumu izspiež caur sietu, pieliek klāt cukuru, nomazgātos žāvētos augļus, kanēli, dzērveņu sulu un vāra, kamēr augļi kļūst mīksti. Ja vēlas, zupā var ieliet cietes maisījumu ūdenī un ļaut uzvārīties.
  2. Pasniedz atdzesētu ar putukrējumu
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zefīri

Rabarberu zefīri

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas