Svaiga pasha

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiena
  • 100 g sviesta
  • 3 karotes skāba krējuma
  • 150 -200 g pūdercukura
  • Citrona miziņa
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Svaigu, mīkstu sviestu saputo ar pūdercukuru, vanilīnu, iepūto samaltu biezpienu, skābu krējumu, pierīvē citrona miziņu, labi samaisa, veido tornīša veidā uz māla vai stikla šķīvja, vai bļodiņā.
  2. Klāt var dot kompota augļus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi