Lieldienu kūka

Sastāvdaļas

  • 2.5 glāzes piena
  • 2 glāzes miltu
  • 1 paciņa rauga
  • 15 olu dzeltenumi
  • 3 olu baltumi
  • 15 g cukura
  • 100 g sviests
  • Citrona miziņa
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienu ar miltiem samaisa un uzvāra, noņem no uguns un maisa, kamēr masa paliek gluda un auksta, pieliek raugu, ļauj siltumā uzrūgt. Pieliek ar cukuru saputotus olu dzeltenumus un saputotus baltumus, sāli, miltus pēc vajadzības, kausētu sviestu un citrona miziņas, masu labi samaisa, saliek izsmērētā formā un ļauj uzrūgt. Cep 1 h mērenā krāsnī, aukstu izņem no formas un pasniedz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi