Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Lieldienu torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 15 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g miltu
  • 3 pilieni citronu esences
  • 800 g ievārījuma
  • 1 olas baltums
  • 100 g pūdercukura
  • Augļi garnitūrai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Atdala olu dzeltenumus, pieber cukuru un labi samaisa, pieliek citrona esenci, sakultus olu baltumus un sijājot ieber miltus, tad labi izmaisa. Masu sadala četrās daļās, lej formā un cep 25 minūtes. Kad biskvīti atdzisuši, liek kārtām biskvītu un ievārījumu. Olu baltumam pieliek izsijātu pūdercukuru un sakuļ. Šo masu uzsmērē tortes virsējai kārtai un ļauj sacietēt. Augļus virsū kārto olas formā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas