Lieldienu torte

Sastāvdaļas

  • 15 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g miltu
  • 3 pilieni citronu esences
  • 800 g ievārījuma
  • 1 olas baltums
  • 100 g pūdercukura
  • Augļi garnitūrai

Pagatavošana

1 min.
  1. Atdala olu dzeltenumus, pieber cukuru un labi samaisa, pieliek citrona esenci, sakultus olu baltumus un sijājot ieber miltus, tad labi izmaisa. Masu sadala četrās daļās, lej formā un cep 25 minūtes. Kad biskvīti atdzisuši, liek kārtām biskvītu un ievārījumu. Olu baltumam pieliek izsijātu pūdercukuru un sakuļ. Šo masu uzsmērē tortes virsējai kārtai un ļauj sacietēt. Augļus virsū kārto olas formā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi