Ķilavu tītenīši

Sastāvdaļas

  • Ķilavas
  • Marinēts gurķis
  • Paprika
  • Sinepes

Pagatavošana

1 min.
  1. Iztīrītas ķilavas iekspusi pārziež ar sinepēm, satin veltnītī, ietinot vidū gabaliņu gurķa un paprikas.Kārtojot traukā, zem veltnīšiem var likt gurķa sķēlītes.

Komentāri

ilze sabalovska 2010. gada 28. janvāris 23:27
kā uzkodu pie stiprāka dzēriena draugi viennozīmīgi novērtēja ar visaugstāko novērtējumu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi