Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas tikka masala (ļoooti garšīgs indiešu ēdiens)

2005. gada 29. jūlijs
Foto: Zanete
Pagatavošana
1 min
1. Vakarā sajauc visas marinādes sastāvdaļas izņemot sviestu, ieliek gaļu, atstāj ledusskapī uz nakti marinēties.
2. Nākamajā dienā- cep vistu aptuveni 8 minūtes, divas reizes apsmērējot gabaliņus ar sviestu.
3. Pievieno palikušo marinādi un cep vēl kādas 2 minūtes.
4. Tad taisa mērci. Zaļajiem čili izņem sēklas, tos sagriež.
5. Tomātiem, tomātu pastai un biezenim pievieno 4 tases ūdeni, pievieno ingvera un ķiploku pastu, zaļos čili, sarkano čili, krustnagliņas, kardamona pākstis un sāli.
6. Cep zemā temperatūrā, kamēr tas viss izskatās pēc pabiezas mērces.
7. Izberž caur sietu un uzvāra.
8. Pievieno sviestu un saldo krējumu, samaisa
9. Ja mērce šķiet rūgtena, pievieno medu.
10. Visbeidzot pievieno fenugreku un sagriezto ingveru, pasniedz kopā ar vistu un Basmati rīsiem.
Uz augšu