Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Arbūzu medus (bekmezs)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 -6 arbūzi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gatavus arbūzus nomazgā, pārgriež 2-4 daļās, ar metāla karoti izņem mīkstumu. Mīkstumu sagraiza un sastampā, izberž caur sietiņu un izkāš caur marli.
  2. Iegūto sulu ar mīkstumu (izņemot jau izspiesto)vāra uz nelielas uguns apmaisot un noņemot sārtās putas 15 minūtes. Atkal izkāš un atkal vāra 10 minūtes uz nelielas uguns, un tā vēl 3-4 reizes.
  3. Kad sulas apjoms ir samazinājies 5-6 reizes, pārbauda gatavību – ja atdzesēta Arbūzu medus pile uz šķīvīša neizplūst vai dara to ļoti lēni – medus ir gatavs.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas