Čili zupiņa

2005. gada 29. jūlijs
Foto: Zanete
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež sīpolu, sarīvē burkānus, samaisa un viegli apcep.
2. Malto gaļu apcep kā parasti, pievieno apceptos sīpolus un burkānus, tad uzlej ūdeni un ļauj nedaudz pasautēties.
3. Pēc neilga laiciņa pievieno gabaliņos sagrieztu papriku un aso čili piparu. Ļauj sautēties, līdz gaļa mīksta.
4. Tad pievieno nomizotus un sagrieztus tomātus, Mexicano maisījumu, apceptu tomātu pastu un garšvielas.
5. Ļauj visam savārīties, pagaršo un pēc vajadzības pieliek klāt garšvielas.
6. Zupu pasniedz karstu, pārberot pāri sieru. Var piegrauzdēt klāt ķiploku baltmaizīti!

Lai labi garšo!
Uz augšu