Cepti spageti

Sastāvdaļas

  • (3 personām)
  • 500 g spageti
  • 12 glāzes ūdens
  • 2 ēd.k. sāls
  • Mērcei
  • 250 g. kazas siers
  • 6 ēd.k. sviests
  • 2 kafijas krūzītes piens
  • 7 olas
  • Kafijas krūzīte siers

Pagatavošana

50 min.
  1. Uzvāra makaronus sālītā ūdenī. Notecina, un pārlej ar aukstu ūdeni. Atstāj nostāvēties uz 15 min. Izkausē 6 ēd.k. sviesta katliņā, pievieno notecinātus makaronus, samaisa un nolikt malā.
  2. bļodā sajauc olas ar pusi no tējas krūzes rīvēta siera. pievieno pienu un samaisa. 2/3 daļas šīs mērces pārlej pāri makaroniem. samaisa.
  3. samīca kazas sieru un sajauc arī to ar makaroniem.
  4. visu šo mikstūru pārliek cepamā traukā. pārlej pāri pārpalikušo mērces saturu.
  5. Cep aptuveni 30 min, līdz virsa kļuvusi zeltaini brūna.
  6. Lai Jums labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi