Cepti spageti

2005. gada 29. jūlijs
Foto: Marta Liepiņa
Pagatavošana
50 min
1. Uzvāra makaronus sālītā ūdenī. Notecina, un pārlej ar aukstu ūdeni. Atstāj nostāvēties uz 15 min. Izkausē 6 ēd.k. sviesta katliņā, pievieno notecinātus makaronus, samaisa un nolikt malā.
2. bļodā sajauc olas ar pusi no tējas krūzes rīvēta siera. pievieno pienu un samaisa. 2/3 daļas šīs mērces pārlej pāri makaroniem. samaisa.
3. samīca kazas sieru un sajauc arī to ar makaroniem.
4. visu šo mikstūru pārliek cepamā traukā. pārlej pāri pārpalikušo mērces saturu.
5. Cep aptuveni 30 min, līdz virsa kļuvusi zeltaini brūna.
6. Lai Jums labi garšo!
Uz augšu