Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Menemen - olas ar tomātiem

Menemen - olas ar tomātiem

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 4 olas
  • 1 sīpols
  • 4 vidēja lieluma tomāti
  • Tomātu pasta, ja vēlās
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Liek cepties smalki sagrieztus sīpolus līdz tie mīksti un brūngani.
  2. Pievieno nelielos gabaliņos sagrieztus tomātus un garšvielas. Ja ir vēlme- var arī tomātus nomizot, bet es tā nekad nedaru, jo tas aizņem ilgāku laiku.
  3. Var pievienot tomātu pastu, lai masa biezāka, tumīgāka.
  4. Kad tomāti ir cepušies jau aptuveni 7 min. uz nelielas uguns, un ir, var teikt, izšķīduši, tad pievieno olas. Var olas samaisīt, bet var arī vienkārši sasist olu virs šīs tomātu mikstūras un cept, kamēr baltums ir izcepies un dzeltenumam ir pāri plāna balta plēvīte.
  5. Ja cep nesamaisot olas, tad ļoti garšīgi ēst iemērcot baltmaizes šķēli olas dzeltenumā un tomātu sulā, kura izveidojusies tomātu masā
  6. Lai Jums labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas